Om Aurum Malerservice

Læs mere om os og vores baggrund i malerbranchen.

Om os

Aurum Malerservice
Aurum udspringer af det latinske ord ‘Guld’. Det ligger vores firma nært at mestre enhver opgave i første udførelse. Det er vores spidskompetance at levere resultater i førsteklasses kvalitet, og det er b.la. en af grundene til, at vi oplever glade og tilfredse kunder.
 
Vores kunder betyder alt

Det er vigtigt for os, at vi møder alle i øjenhøjde og inddrager kunden i opgaven. Kundens ønsker i kombination med vores erfaring = Det bedste resultat! Vi bestræber os på at definere hver enkel opgave præcist, og vores kunders stemme i projektet er derfor altafgørende.

Meget mere end maleropgaver
Vi har stort set ingen begrænsninger inden for malerservice i hele malerfaget. Typisk arbejde er facader, tapetsering, spartel, filt, gulv mm,. samt vi mestrer opgaver med nybyg, renovation og tilbygning – indvendigt som udvendigt. Se eksempler på vores opgaver i galleriet.
 
Meget mere end en maleropgave 
Vi sætter en meget stor ære i, at vores arbejde lever fuldstændig op til kundens forventninger og ikke mindst vores egne. Vi er meget detaljeorienteret og går ikke på kompromis med kvalitet og design. Vi ser frem til at udføre din næste service i malerfaget. Få et tilbud i dag!

Vores kunder siger

Læs hvad vores kunder siger om vores malerarbejde.

Følg med på Facebook

Du er velkommen til at besøge vores side på Facebook, hvor vi løbende opdatere med billeder fra tidligere og igangværende maleropgaver. 

Bliv inspireret til dit næste malerprojekt. Vi maler på hele Sjælland, så kontakt os endelig hvis du står og mangler en maler. Vi har mange års erfaring i branchen og går op i at levere resultater i høj kvalitet.