Vores malerarbejde

Aurum Malerservice står klar til at male for dig – stort som småt!

Malerservice i hele Danmark

Vi maler i hele Danmark

Aurum Malerservice er din professionelle maler med base i Tune på Sjælland. Vi leverer opgaver af højeste kvalitet i hele Danmark. Uanset omfang og beliggenhed i Danmark, kan vi tilbyde at hjælpe dig. Vi udfører malerservice, der imødekommer kundens ønske første gang.

Store som små maleropgaver

Vi maler altid med nøjagtige strøj og præcise opsætninger. Vi leverer kvalitet uanset om det er store eller små opgaver. Vores opgaver svinger meget i forhold til omfang og størrelse, men vi har ressourcer til selv de helt store opgaver i hele landet. Vi mestrer enhver opgave.

 
Vi prioriterer kvalitet og tilfredshed

Vi forventningsafstemmer altid vores opgaver med kunden. Vi ved, at forudsætningen for at levere et præcist arbejde i kvalitet, handler om kommunikation mellem firma og kunde. Derfor er kommunikationen vigtig for os, i det vi kan definere kundes ønsker.

Få et godt tilbud på netop din maleropgave
Alle vores maleropgaver er individuelle, da vores kunders ønsker og behov er individuelle. Vi tilbyder skræddersyede løsninger for hver enkel kunde, og derfor er prisen og et godt tilbud altid individuel. Tag kontakt allerede i dag for at høre mere eller for eventuelle spørgsmål.

Vores kunder siger

Læs hvad vores kunder siger om vores malerarbejde.

Bred vifte af opgaver i malerfaget

  • Facader
  • Lakering
  • Spartel
  • Epoxy
  • Tapet
  • Filt

Aurum Malerservice kan hjælpe med at male din næste facade. En facade kan dels være svært at male, og dels er en facade ofte tidskrævende. Der findes et hav af facadetyper, og vi kan garantere dig en fyldestgørende guide og vejledning til det rette valg af materiale, farve og design. Vi vægter dialog med kunden, da det er på den måde, vi finder en løsning. Vi håndterer tilmed vinduer på b.la. facader. Det gør sig gældende inde som ude!

Facaden på et hus, er det første, man ser, og derfor er det vigtigt, at den står knivskarpt. Vi er professionelle malere, som kan udføre enhver opgave med facader, uanset husets udseende og tilstand. Vi maler i højeste kvalitet, og det er specielt i facadearbejde, at vores gode håndværk kan få lov at udfolde sig og komme til udtryk.

Aurum Malerservice kan lakere dig til et flot resultat. Oftest er vores lakeringsopgaver i forbindelse med trægulve. Vi lakerer med henblik på at beskytte gulvet samt at få gulvet til at se ud, som du ønsker.

Vi tilbyder lakbehandling til dit materiale i træ. Hvis du vælger en lakbehandling, vil du opleve at få et stykke træ, som er meget slidstærkt og solidt. Alt efter hvilken lakbehandling, du vælger, kan man få et overfladeresultat, der er blankt, halvblankt eller mat. Fælles for alle lakbehandlingerne er, at de er nemme at rengøre. Vi kan hjælpe dig med din næste lakering. Lak kan fås i mange nuancer, og vi kan hjælpe dig med at finde den rette lakeringstype. Vi kan garantere dig for, at vi lakerer i høj kvalitet, som er tilfredsstillende første gang.

Aurum Malerservice er eksperter i alle former for spartel. Vi spartler efter de nyeste metoder, og kan sikre dig et resultat, der står knivskarpt. Vi har ekspertise i sprøjtespartel, og vi har b.la. de rette metoder til at undgå støv, som ellers ofte opleves som et problem. Vi garanterer at resultatet er fuldendt første gang - hver eneste gang. 

Har du behov for en spartling, der er lavet professionelt, kan du derfor med god grund tage fat i os. Vi spartler din næste opgave med henblik på et nøjagtigt og præcist resultat. Tag kontakt i dag for eventuelle spørgsmål!

Lad os stå for din næste opgave med epoxy. Epoxy er f.eks. benyttet ved støvbinding, fugtspærre, farvemarkering eller blot dekorativt. Vi er dygtige i netop dette materiale. Epoxy er dit sikre valg, hvis du går efter et slidstærkt materiale!

Der er en lang række fordele ved at benytte sig af epoxy som materiale. Eksempler på blot nogle af dem er, at epoxy er slidstærkt, nemt at vedligeholde og fås i et bredt farvespektrum. Der er derfor rig mulighed for at vælge farve, og det er samtidig nemt at rengøre.

Aurum Malerservice hjælper dig med at sætte tapet op. Vi er præcise i opsætning af tapet, og vi kan hjælpe dig med at skabe et flot resultat.

Vi har mulighed for alverdens designs og materialer, og det er kun fantasien, der sætter begrænsninger. Vi vejleder hellere end gerne vores kunder, og vi hjælper med vores bedste erfaringer om materialer og tapet, som passer til din bolig. 

Aurum Malerservice løser enhver opgave med filt og filtopsætning. Vi kan hjælpe dig i mål med flotte og glatte vægge og lofter. Vi benytter b.la. filt til at lave vægge og lofter, som fremstår jævne.

Vi tilbyder alt i filt og filtopsætning og kan tilmed tilbyde akustiklofter. Støj er skidt for vores helbred, og derfor kan et akustikloft være en god løsning. Det er mest behageligt at befinde sig i et rum med god akustik, og du kan opnå effektiv støjnedsættelse ved netop dette foretagen. Ethvert akustikloft udarbejdes professionelt.

Til vores opgaver med opsætning af filt, benytter vi ofte glasfilt, som er en tynd filt, som lægges uden på færdigspartlede vægge og lofter. Skal du dog have en variant, der er mere slidstærk og modstandsdygtig, har vi vores glasvæv, som har struktur som fiskenet. Vævet er lidt tykkere og sammen med strukturen gør det, at den er modstandsdygtig. Er du i tvivl om valg af den mest hensigtsmæssige filtopsætning, kan vi altid rådgive og vejlede. Det er uforpligtende at få et godt råd og få besvaret eventuelle spørgsmål. Kontakt os allerede i dag!

Følg med på Facebook

Du er velkommen til at besøge vores side på Facebook, hvor vi løbende opdatere med billeder fra tidligere og igangværende maleropgaver. 

Bliv inspireret til dit næste malerprojekt. Vi maler på hele Sjælland, så kontakt os endelig hvis du står og mangler en maler. Vi har mange års erfaring i branchen og går op i at levere resultater i høj kvalitet første gang.